centennium-250

Centennium, opgericht in 1998, heeft zich vanuit haar expertisehuisconcept steeds nadrukkelijker gericht op Business Intelligence en Datawarehousing consultancy. In de afgelopen jaren hebben wij ons verder ontwikkeld als kennispartner en specialist op het gebied van Data en Analytics en helpen hierdoor inmiddels een groot aantal klanten in zowel de profit- als de non-profit sector.

Sinds 2007 hebben we een eigen Opleidingsinstituut Centennium Opleidingen, met een breed en actueel portfolio aan trainingen en certificeringen op ons vakgebied waarmee we graag onze expertise met de cursisten delen.

Met 45 mensen staan wij open voor al je Data en Analytics uitdagingen. Wij zijn gevestigd in Den Haag en hebben een nevenvestiging in Geldermalsen.

Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis helpen we je graag om waardevolle data optimaal toegankelijk te maken en inzichten te creëren waarop je kunt sturen. Van advies tot ontwerp en complete realisatie en beheer van Data en Analytics oplossingen. Met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten.

 

Ga naar de website

 

 

Share This