salves-250

De business van de klant begrijpen en de klant helpen om succesvol te zijn, is waar het voor ons om gaat. ICT versmelt in toenemende mate met de business van de klant. Ons motto ‘er toe willen doen’ wint in dit kader alleen maar aan relevantie: het is een oproep aan klanten om ICT in te zetten met als doel voorsprong te houden op de concurrent. Tegelijkertijd is het een oproep aan onszelf om hen daarbij op een verrassende wijze te ondersteunen.

Salves denkt en handelt vanuit vier disciplines; Testen, Java Development, AFAS Profit Consultancy en Microsoft Consultancy. Elk van deze disciplines is uniek en best in class. In samenhang zijn de mogelijkheden echter ongekend. Vanuit het specialisme of vanuit een multidisciplinaire benadering, willen wij u met succes leiden van waar u nu staat naar waar u wilt of moet zijn.

Salves is anders dan andere organisaties. Wij zijn zeer gecommitteerd aan wat we beloven en gaan verder dan dat. Betrokkenheid, openheid en persoonlijke verantwoordelijkheid typeert en versterkt de relatie met onze klant. Dit alles gaat gepaard met passie, vakmanschap en bovenal de toewijding en het plezier in wat we dagelijks samen doen!

De klant werkt samen met top professionals. Professionals die helpen met de zakelijke uitdagingen van vandaag en de kansen van morgen. Professionals die elkaar herkennen aan hun passie en enthousiasme voor het vak, hun jarenlange ervaring, hun klantgerichte instelling en de hoge mate van zelfstandigheid. De voornaamste eigenschap van onze mensen voor de klant, is het besef van persoonlijke verantwoordelijkheid voor hun project en het welslagen ervan.

Sinds 2006 is Salves uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 100 medewerkers en mogen we organisaties die tot de top 500-bedrijven van Nederland behoren, tot onze klanten rekenen. Organisaties waar we hebben bewezen ‘er toe te doen’. Naast het hoofdkantoor in Helvoirt, adviseert en begeleidt Salves haar klanten ook vanuit haar kantoor in Hilversum.

 

Ga naar de website

 

 

Share This